Zdravilska slika za marec 20: ZAVEST – CONSCIOUSNESS

//Zdravilska slika za marec 20: ZAVEST – CONSCIOUSNESS
Zdravilska slika za marec 20: ZAVEST – CONSCIOUSNESS2020-03-02T08:09:29+00:00

Project Description

Zavest je bistvo človeka.

Poznamo zavestni um, ki zajema vse česar se zavedamo. Omogoča  nam zavedanje sebe in svoje okolice. Na sliki ga ponazarja zunanji krog, ki predstavlja našo osebnost.

Poznamo pa tudi višjo zavest, tisto, ki nas najbolj pozna. Na sliki se nahaja v središču kroga. Ko smo v stiku z njo čutimo mir, ljubezen in radost saj vemo kdo smo in kam potujemo. Predstavlja naš resnični jaz.

Kaj pa se nahaja vmes, med zunanjim krogom in središčem, med višjo zavestjo iz našo osebnostjo? To je naše nezavedno, naš podzavestni del uma. Podzavestni del uma deluje tako, da si zapomni vse kar se nam v življenju dogaja. Shrani vse kar smo se kdaj naučili: od naših staršev ali drugih pomembnih ljudi iz našega otroštva, vsa prepričanja, strahove, pozitivne odzive, predsodke, ki smo jih pridobili v procesu odraščanja. Prav tako tudi naše ponavljajoče misli, čustva, besede in dejanja. Omogoča nam tudi, da veliko stvari počnemo avtomatsko, brez razmišljanja, kot npr. dihanje, srčni utrip, govor, hoja, prebava.

Ker podzavest nikoli ne spi vsi programi, vse kar je bilo kdaj shranjeno, ves čas delujejo. Delujejo pa tako, da kot magnet vlečejo k sebi situacije in ljudi, ki ustvarjajo okolje in situacije, ki so nam znane in preverjene. To se dogaja ne glede ne glede na to ali so te situacije boleče, ali nas podpirajo ali pa so sploh še primerne, saj podzavest ne loči med tem kaj je dobro za nas in kaj ne, le neumorno opravlja svoje delo. Na ta način zelo močno vpliva na naša življenja. Odraža se v naših odnosih z ljudmi, v odnosu do samih sebe, v navadah, reakcijah in odločitvah, ki jih sprejemamo.

Slika spodbuja, da stvari, ki jih nosimo v podzavesti, pridejo na plano, da se lahko z njimi soočimo, jih ozavestimo in spustimo.

Odprimo srce zdravilni svetlobi, da nas ozdravi vseh travm, bolečin,… Zavejmo se svojih strahov in prepoznajmo kaj se nam odpira ko njihova moč zbledi. Kateri darovi spijo v nas in čakajo da se prebudijo. Katere želje že dolgo nosimo v sebi, neuresničene. Slika nas spodbuja, da zberemo dovolj poguma, da sebe postavimo na prvo mesto in si podarimo življenje, zaradi katerega smo se pravzaprav sploh rodili. Pot do cilja je proces, ki nas prevzame, nas navdihuje, osrečuje, pomlajuje.

Na sliko so dodani kristali Sončnega kamna, ki še dodatno pomagajo krepiti vero v tok življenja.

 

Project Details