Mandala za september 20: VEČPLASTNOST – MULTILAYER

//Mandala za september 20: VEČPLASTNOST – MULTILAYER
Mandala za september 20: VEČPLASTNOST – MULTILAYER2020-09-03T08:27:03+00:00

Project Description

Slika govori o večplastnosti vsega, kar lahko opišemo kot celoto.

Z njo lahko ponazorimo delovanje narave ali vesolja ali pa nas samih.

Skozi njo lahko poskušamo razumeti večplastnost in delovanje vesolja ali pa okolja v katerem živimo.

V njej lahko poiščemo več nivojev naših teles in njihovo povezavo z raznimi vzorci in prepričanji, ki so zapisani v avri.

Ob poglabljanju v mandalo lahko raziskujemo svojo zavest in podzavest. Raziskujemo vse nivoje svoje osebnosti, z vsemi prepričanji in lastnostmi, omejitvami in darovi.

Ljudje smo namreč kompleksna bitja, ki živimo v kompleksnem okolju, ki smo ga navajeni doživljati s svojimi petimi čutili. Z njimi zaznavamo predvsem materialno okolje. Ko pa se poglobimo v misli, občutke, intuicijo, navdihe in strast, takrat vstopamo v druge nivoje nas samih. Le ti sicer niso otipljivi, se jih pa zavedamo.

Seveda ni vse tako preprosto. Obstaja tudi del nas, ki se ga niti ne zavedamo. Imenuje se nezavedno in prebiva v naši podzavesti. Ta del je odgovoren takrat, ko nam stvari ne gredo po planu, ko se nam vse zalomi, ko nas nihče ne razume in ko že stotič pademo na isto foro. Za to je potrebno nekoliko bolj poglobljeno delo na sebi, s pripravljenostjo na spremembe v ustaljenih ritmih naših življenj.

Lahko pa rečemo, da je to začetek. V resnici smo tako lepi kot je tale mandala, zato se z radovednostjo poglobimo vase, v svoje navade, misli in občutke. Kar nam ni všeč, bomo lahko, s sodobnimi duhovnimi tehnikami, odstranili. Le tako bomo stopili na pot samorazvoja, duhovne rasti in dviga zavesti.

Project Details