Djotiš

Djotiš2023-05-30T11:21:25+00:00

Djotiš, znan kot indijska ali vedska astrologija, je starodavni sistem napovedovanja in razumevanja dogodkov ter vpliva nebesnih teles na človeško življenje.

Beseda DJOTIŠ izvira iz sanskrta in pomeni ” svetloba”.

Djotiš nam nudi pogled v povezavo med principi, ki jih utelešajo nebesna telesa, planeti, njihovim gibanjem in vplivom na našo življenjsko pot, preko trenutka rojstva.

Z uporabo rojstnih podatkov, kot so datum, čas in kraj rojstva, se izračuna položaj planetov v trenutku rojstva posameznika. Na podlagi teh informacij se analizira energije, ki jih planeti oddajajo in njihov vpliv na različne vidike življenja, kot so osebnost, odnosi, kariera, zdravje in finančno stanje.

Djotiš se uporablja za razumevanje preteklosti in analizo trenutnega stanja. Nudi pa nam tudi orodja oz. preventivne tehnike za harmonizacijo energij prihodnosti, na tistem področju, kjer nas v prihodnosti čakajo izzivi.

Djotiš je pomemben del indijske kulture in se uporablja pri sprejemanju življenjskih odločitev, načrtovanju dogodkov ter pri izboljšanju osebnega in duhovnega razvoja.