Mandala na platnu

//Mandala na platnu
Mandala na platnu2020-02-01T20:11:41+00:00

Mandala je odraz delčka vesolja, delčka celote a hkrati odraža tudi celoto.

Vse v vesolju je v neprestanem v gibanju. V mandali pa je ujet trenutek.

Deluje kot ključ ali koda do kozmičnih energij. Mandala, ki nas pritegne zaposli naš um tako, da se miselni procesi zaustavijo, analitični um se uspava. Takrat dobi naš kreativni, ustvarjali um nekoliko več prostora za delovanje, kar posledično vodi v višjo zavest oziroma zavedanje. Te močne vibracije pa nam pomagajo vzpostaviti notranje ravnovesje.

Ko jo imamo v prostoru, s svojo energijo vpliva na vibracijo prostora. Ta se poveže z našo osebno vibracijo in skupaj zavibrirata v harmoniji.

Pomen in vibracija mandale je odvisen od barv, ki so uporabljene in od grafičnih elementov. Običajno pa izberemo mandalo, ki nas pritegne, intuitivno. Mandali lahko dodamo tudi namero, da nas podpre v določeni zadevi, pri delu ali na duhovni poti.

Vsaka moja mandala ima poleg vibracije, ki izhaja iz nje in vas pritegne, še  namero, da deluje v naše najvišje dobro in povezovanja z enostjo v harmonijo.

Mandale je uporabljalo veliko kultur. Od budizma do hinduisima, aboridžinov do Hopi indijancev… celo starodavni alkimisti so jo uporabljali. Zagotovo mandale že stoletja služijo človeštvu.

Običajno ima koncentrično, krožno naravo. Pomen besede mandala v sanskrtu je krog. Simbolizira idejo, da življenja nikoli ni konec in je vse povezano. Predstavlja celovitost, kozmični diagram, ki nas opominja na naš odnos do neskončnosti, ki sega preko naših teles in uma.

Mandala predstavlja tudi nas, našo notranjo strukturo, v katero se v meditaciji poglabljamo in jo raziskujemo, z namenom pridobivanja notranje modrosti oziroma povezovanja s svojim notranjim vodstvom.

V današnjem času so mandale postale priljubljen simbol meditacije, ki pomaga okrepiti fokus, utišati misli, se boriti proti stresu, tesnobi, depresiji, ceniti lepoto narave in oblikovati večjo povezanost s samim seboj in svojo kreativnostjo.

Čudovita, močna mandala na rumenem ozadju.

Njena energija prebuja in navdihuje, hkrati pa vnaša toplino in srečo.

Akril na kaširanem platnu 40×40 cm

Cena €

Cena vključuje davek.

Obrazec za naročanje

Nežnost, pogum, mir.

Mandala vas popelje v notranji svet, kjer se srečamo s seboj s takšnimi kot smo.

Mandala na platnu 15×15 cm

Cena €

Cena vključuje davek.

Obrazec za naročanje

Čutnost.

Mandala vas poveže z energijo narave in miru.

Mandala na platnu 10×10 cm

Cena €

Cena vključuje davek.

Obrazec za naročanje