Intuitivno svetovanje

/Intuitivno svetovanje
Intuitivno svetovanje2021-01-04T17:39:50+00:00

Pride trenutek, ko se vprašamo kje se nahajamo trenutno v življenju, kaj moramo še postoriti. Vprašanje se lahko tudi glasi, kaj je tisto, kar me ovira, zavira na moji poti, zakaj ne morem naprej iz te točke ali zakaj se mi nekaj neprestano dogaja.

Intuitivno svetovanje nudi vpogled in višje razumevanje takšnih življenjskih situacij.

Intuitivno svetovanje nudi uvid v življenje, v situacijo v kateri se trenutno nahajate, od kje prihajate in kam potujete, kdo resnično ste. Nudi globlji vpogled v življenjske situacije, v omejujoče, ponavljajoče se vzorce.

Znotraj intuitivnega svetovanja boste prejeli odgovore na vprašanja, kot so: partnerski odnos, življenjske prelomnice, služba, projekt da ali ne, zdravstveno stanje, družina… kar pač ta trenutek najbolj potrebujete.

Primerno je za vse, ki želite odstraniti kakšno tančico na poti k sebi ali pa ste obstali na določeni točki v življenju.

Torej, če želite premik iz mrtve točke, če želite od življenja več, če zaznate notranji klic, takrat se odzovite. Vaša duša vam želi nekaj povedati. Vaš notranji jaz želi na pogovor z vami.

Kakršenkoli je že razlog, vedno je pravi čas in nikoli ni prepozno. Kajti v nas tečejo procesi, ki se jih ne zavedamo, ker so na nam nevidni ravni in že kratek pogovor lahko sproži spremembo in ozdravljenje. Naše življenje tako postane nekako lažje in dobimo novo energijo za naprej.

Pri intuitivnem svetovanju gre za prenos sporočil vodnikov. Vodnike ima vsak od nas, a njihova sporočila pogosto prezremo, zaradi tempa in načina življenja, kot ga imamo danes. V času terapije se intuitivno povežem z vašimi vodniki in prenesem njihova sporočila.

Najprej se naredi intuitivni vpogled v situacijo. Kaj nas trenutno najbolj zaznamuje. Sledi bolj poglobljen vpogled v različna področja posameznikovega življenja. Pogleda se katera prepričanja in vzorce nosimo v sebi že od otroštva dalje in kaj je karmično. Kakšni so naši izzivi, talenti, darovi in kakšno je naše življensko poslanstvo.

Potrebno se je predhodno naročiti preko kontaktnega obrazca, da se dogovorimo za uro in lokacijo.

Na svetovanje se lahko naročite tukaj:

Error: Contact form not found.

ali preko telefonske številke 051 369 819.