O meni

/O meni
O meni2021-08-06T15:27:51+00:00

Moje ime je Tatjana. Imam družino s tremi otroki. Po izobrazbi sem Univerzitetno diplomirana organizatorka. 20 let sem delala v proizvodnem podjetju. Sedaj pa sem se v celoti posvetila nadaljnjemu izobraževanju in delu na področju, ki me veseli. To je delo na področju ustvarjanja, svetovanja in izvajanja terapij z ljudmi, ki se prebujajo, ki so spoznali, da potrebujejo spremembo in pri tem potrebujejo pomoč.

Že v otroških letih sem razmišljala o našem izvoru in hotela dobiti odgovore na vprašanja, kot so, zakaj ravno v tej družini, zakaj ravno tu, zakaj ravno jaz, kako je lahko vesolje neskončno…???

Ta notranja sila me je neprestano vodila v iskanje odgovorov. Prebrala sem ogromno literature in obiskala številna izobraževanja in predavanja. Med drugim sem pridobila certifikat o zaključenem šolanju za praktika ThetaHealing tehnike, učila sem se tehnike dela s Skalarnimi valovi in energijskega čiščenja in urejanja prostorov. Pridobila sem tudi Certifikat Angelske Intuicije in tehnike Intuitivnega Svetovanja pri Teji Melinc. Zaključila sem izobraževanje na osnovi kvantnih metod, biosinergije in reikija pri Tini Ogorevc. Svoje učenja sedaj nadaljujem s študijem Djotiša in Vastuja pri Tini Pipan.

Potrebo po kreativnem izražanju sem več let razvijala v Slikarski šoli Still, pod okriljem akademsko izobraženih slikarjev. Svoje poslanstvo sem sedaj našla v intuitivnem risanju mandal s pikicami, poimenovala sem jih mandale DOTik-a

Ko sem raziskovala ta področja sem sočasno začela spoznavati sebe, na drugačen način. Odkrila sem, da je edina prava pot, pot k sebi.

V raziskovanju svojih globin, zdravljenju svojih ran in preseganju svojih izzivov sem tudi duhovno rasla.

In ko je prišel čas, se je zgodilo, kot nekakšna prelomnica, ki me je prisilila, da sem naredila spremembo.

Bilo je, kot da bi me celotna okolica pripravljala na to, da končno nekaj spremenim. To vidim sedaj, ko gledam nazaj. Sedaj vem, da je šlo za višje vodstvo, ker je prišel čas, da gre moje življenje na novo pot.  Takrat pa se mi je vse zelo stresno in težko.

Sedaj vsak dan znova raziskujem in odkrivam mnoge nove darove in možne poti. Počutim se bolj svobodno in bolj v povezavi s seboj.

Ko pa si v stiku s seboj se mnogo bolj zavedaš tudi ostalih. Naučila sem se, da imamo vsak svoje poslanstvo. In sedaj, ko sem prepoznala svoje poslanstvo lahko pomagam tudi drugim osmisliti njihova življenja, tako njegove vzpone kot padce.

Mogoče ste se znašli na razpotju ali na točki, ko ne gre vse po vaši volji ali pa se vam dogaja nekaj kar ni fer ali pa imate občutek kot da vse razpada, mogoče pa v sebi preprosto veste, da je čas.

Vsi se s tem srečujemo, na dnevni ravni in sedaj, ko dejansko lahko izvemo, zakaj se nam nekaj dogaja, lahko to tudi spremenimo.