Zdravilska slika za junij 20: SKRITA POT – HIDEN PATH

//Zdravilska slika za junij 20: SKRITA POT – HIDEN PATH
Zdravilska slika za junij 20: SKRITA POT – HIDEN PATH2020-06-01T13:50:01+00:00

Project Description

V sebi nosimo, globoko zasidrano, pot. Včasih se nam zdi, da se nam ta pot izmika in vedno je ne vidimo jasno. A trenutki, ko je ne vidimo, so namenjeni naši rasti.

Takrat se mogoče počutimo izgubljene, čutimo strah in negotovost za svojo prihodnost. A prav takrat moramo spustiti strah, upor in ego in pogumno slediti vodstvu svojega srca. Kajti naše srce pozna pravo pot, um je tisti, ki se upira. Gre pravzaprav za predajo višjemu vodstvu.

Predaja je, ko imamo pravzaprav občutek, da ne delamo nič, ker se vse dogaja samo od sebe, sinhrono. Vse se zgodi ravno prav in ravno ob pravem času. Moramo samo prepoznati trenutek in mu slediti. Ko se ne upiramo nimamo občutka, da je težko a kljub temu delujemo. Spoznamo magičnost življenja.

Ko iščemo svojo pot umirimo misli in se povežimo z izvorom. Tako dvignemo zavest na višji nivo. V tem stanju smo sposobni jasneje videti svojo situacijo in sprejemati prave odločitve, ki vodijo v akcijo.

Zgodi se alkimija, ko se duh in materija se združita, alkimija, ki nam omogoča, da resnično napredujemo. Racionalni um se umakne našemu srcu. In ko se srce in um osredotočita na isti cilj, so mogoče krasne stvari. Vse za kar si prizadevamo, se sedaj lahko uresniči.

Ko se osredotočamo na mandalo in se prepuščamo njeni energiji, nas domišljija nežno popelje v raziskovanje svoje notranjosti, v iskanje pravih odgovorov, v odkrivanje svoje skrite poti….

Project Details