Zdravilska slika za maj 20: SAMOPODOBA – SELF-IMAGE

//Zdravilska slika za maj 20: SAMOPODOBA – SELF-IMAGE
Zdravilska slika za maj 20: SAMOPODOBA – SELF-IMAGE2020-05-01T17:00:40+00:00

Project Description

Vrednotenje sebe je ključno za mnogo stvari, ki se nam v življenju dogajajo.

Koliko sami sebe cenimo, spoštujemo ali sprejemamo, v veliki meri določa to, kar se nam manifestira v življenju. Zelo velik vpliv ima na naše odločitve in akcije.

Če nas je npr. nečesa strah (javno nastopanje, narediti prvi korak,…), se bomo tega izogibali. Če mislimo, da nismo dovolj dobri za nekaj (služba, projekt, partner,…), potem v to ne bomo šli.

Zaradi tega morda ne živimo polnega življenja ali pa ne živimo, tako kot si želimo ali zaslužimo. Morda s tem omejujemo tudi druge.

Seveda, je prav to področje tisto, ki zahteva od nas malo več pozornosti. Da raziščemo strah ali travmo ali druge slabe izkušnje, ki so v ozadju razloga za slabo samopodobo. Potrebno je, da se s tem soočimo, da ugotovimo od kje vse to izvira.

Morda ugotovimo, da je bilo vredno poizkusiti in v tem odkrijemo novega sebe, ki lahko preseneti še nas same. Takšno razkritje nas tudi osvobaja in nam povrne veliko življenjske energije, ki je bila ujeta v to prepričanje.

Vsekakor se je vredno potruditi.

Ko raziskujemo svoje meje, se naučimo tudi za nas, pravega načina soočanja s strahovi. Vedno več poguma imamo za raziskovanje svojih omejitev. Življenje ni več omejen prostor, zakoličen z našimi strahovi in postavljamo si nove cilje in vedno bolj smo kreativni pri tem. Možnosti je neskončno.

Slika nosi energijo podpore pri soočanju s svojo slabo samopodobo in samokritičnostjo.

Project Details