Zdravilska slika za julij 20: LUNA – MOON

//Zdravilska slika za julij 20: LUNA – MOON
Zdravilska slika za julij 20: LUNA – MOON2020-07-05T06:32:16+00:00

Project Description

Simbolika lune nas uči, da stvari niso vedno takšne kakršne so videti.

Ko zvečer zremo v luno se redko zavedamo, da luna pravzaprav odbija sončno svetlobo. In sence dreves in hiš, ki jih ustvarja mesečina izginejo, ko je sonce v zenitu. Svet je videti popolnoma drugačen, ko je obsijan s soncem. Ko pa gledamo na svet, ko nanj sije v luni ujet sončni odsev, je lahko zelo drugačen.

Tako je tudi v naših življenjih. Ko nam zavest ugrabi podzavest se moramo soočiti z mnogimi iluzijami in prevarami. V takšnem stanju ne ločimo kaj je resnično in kaj je posledica naših iluzij. In v prihajajočem mesecu se nam lahko razkrijejo mnoge neresnice, zavajanja in manipulacije, tako na globalni kot na osebni ravni. Z zavedanjem pa njihova moč uplahne.

Energija slike nas spodbuja, da premagamo nizke energije in temo, ki nas obdaja, ko nas je strah, ker ne vidimo cilja ali pa se počutimo nemočne, ker ne vidimo poti naprej. Spodbuja nas, da se zanesemo na lastno intuicijo, našo notranjo luč, notranje sonce, ki osvetljuje pravo pot. To lahko pomeni, da bomo morali spremeniti svojo percepcijo, način kako gledamo na stvari, da bomo lahko spoznali kaj se resnično dogaja.

Sliko si natisnite in imejte v bližini ali v prostoru, kjer se največ zadržujete ali meditirate.

Lahko pa si naročite tudi svojo, osebno, unikatno, mandalo.

Project Details