Zdravilska slika za avgust 19: SVOBODA, SMISEL – FREEDOM, SENSE

//Zdravilska slika za avgust 19: SVOBODA, SMISEL – FREEDOM, SENSE
Zdravilska slika za avgust 19: SVOBODA, SMISEL – FREEDOM, SENSE2020-02-01T19:43:43+00:00

Project Description

Ne boj se pogledati čez okvirje sebe, svojih lastnih omejitev. Dovoli si biti svoboden, začuti svobodo, mir.

Včasih smo tako zaverovani v svoj prav, da smo slepi in gluhi za vse ostalo. Ne zavedamo se, da smo ujeti v vrtinec svojih neprestano ponavljajočih se misli. To nas izčrpuje, ujeti smo.

Na nas vplivajo lastna prepričanja in pa tudi tista, ki smo jih pridobili skozi proces vzgoje, socializacije. Naša naloga je, da se tega zavemo in tako močno začutimo potrebo po osvoboditvi izpod teh bremen, da se odločimo premagati jih.

Za začetek je to dovolj, je vse kar potrebuješ. Tvoj cilj je na novo postavljen, tvoja prihodnost drugačna. Toda na novi poti bodi radoveden, raziskuj in bodi vztrajen, pogumen bojevnik. Vodi naj te zaupanje in mir.

V tem poletju, avgusta, si privošči nekaj lenobnosti in brezskrbnosti ter opusti skrbi. Uživaj v početju novega in drugačnega. Ugotovi kaj je tisto, kar te osrečuje, navdihuje, izpolnjuje, osvobaja.

Ko se boš ponovno počutil ujetega si prikliči nazaj te občutke, slike, misli. To ti bo pomagalo, da boš ostal na svoji, na novo zastavljeni poti. Pomagalo ti bo, da boš lažje presegel izziv in strahove, ki ti govorijo, da si najbolj varen v sedanji situaciji, saj je znana in obvladljiva, pa čeprav boleča in žalostna.

Si kot zasanjana kapljica v morju na svoji poti skozi ocean življenja.

Odpri oči, poglej kam te vodi tok 🙂

Project Details