Zdravilska slika za april 19: JASNOST SKOZI OČIŠČENJE – CLEARNESS THROUGH CLEANING

//Zdravilska slika za april 19: JASNOST SKOZI OČIŠČENJE – CLEARNESS THROUGH CLEANING
Zdravilska slika za april 19: JASNOST SKOZI OČIŠČENJE – CLEARNESS THROUGH CLEANING2019-12-02T23:41:08+00:00

Project Description

Naslov slike je JASNOST, le to pa dosežemo skozi očiščenje, učenje, duhovnost.

V prejšnjem mesecu smo mnogi občutili področja, ki potrebujejo čiščenje 🙂 in mogoče smo sprejeli odločitev za spremembo na področjih, ki niso v harmoniji z nami.

Jasnost izvira iz čiste povezave z našim višjim jazom. Takat preprosto vemo kaj je naša pot, naš naslednji korak ali pa kje postaviti meje. Na kratko, vemo kaj hočemo.

Nimamo pa vedno občutka jasnosti. Včasih se počutimo zmedene, utrujene, nemočne,.. To pomeni, da potrebujemo temeljito čiščenje. Zazrimo se vase, v svoje občutke, slutnje, prepričanja. Kaj nam naše telo, naša cela bit govori o nas. Očistimo negativne misli, očistimo telo strupov, poglejmo svoja čustva ali so potlačena.

Energija slike nam pomaga, da se energijsko odpremo za povezavo s svojim višjim jazom in posledično da sprejmemo sporočila, ki so nam namenjena in so za nas ta trenutek pomembna. Pomaga nam tudi, da svoje misli in telo očistimo. Čisto telo je boljši sprejemnik.

Poglejmo skozi meglice, ki nas obdajajo in odkrili bomo skrivnost. Ne zapirajmo se pred seboj, poslušajmo srce, življenje na zemlji je dar, izkoristimo ga 🙂

Project Details