Zdravilska slika za oktober 19: KREACIJA – CREATION

//Zdravilska slika za oktober 19: KREACIJA – CREATION
Zdravilska slika za oktober 19: KREACIJA – CREATION2019-12-03T00:02:48+00:00

Project Description

Kreativnost je svoboda duše.

Kreativnost je sila, je klic duše, da se izrazi skozi tebe. Na tebi pa je, da ji to dovoliš oz. omogočiš. Pomembno je, da se odpreš tej sili in ji dovoliš, da vstopi v tvoje življenje, brez dvomov in pričakovanj. Pomambno je, da ji slediš, pa čeprav to pomeni, da se moraš nečemu odpovedati ali pa spremeniti. Kot metulj. Njegovo preobrazbo lahko uporabimo kot simboliko osvoboditve duše do popolne svobode. Potrebna je sprememba, da bi dosegli nekaj izjemnega. Metulj nas uči, da moramo iti skozi različne procese, da bi zrasli, postali boljši, lepši, plemenitejši. Uči nas, da se moramo naučiti ceniti sebe tudi ko smo še na začetku in ne vemo kakšen bo rezultat.

Upiranje in nezaupanje kreativni sili ima lahko posledice, kot so nezadovoljstvo s seboj, frustracije, zmedenost, jezo in končno neuspeh. Če se tako počutiš, se prav gotovo nekje zadržuješ.

Lahko pa imaš občutek, da si se brezpogojno predal, pa je tvojemu projektu sledila polomija in razočaranje. To pomeni, da so na tvoji poti ovire. In na te ovire te kreativna sila opozori. Mnogokrat se zaradi takšnih slabih izkušenj ustaviš in ne nadaljuješ več. Strah te zaustavi pred potjo v neznano. A prav tako je boleče, če se ne odzoveš notranjemu navdihu.

Kreativni smo lahko v naših vsakodnevnih odločitvah, v tem kako se soočamo z vsakodnevnimi opravki. Pa tudi ko gre za večje in pomembnejše odločitve ali dejanja.

Lahko pa se izraža kot potreba po umetniškem ustvarjanju ali pa npr. plesu, jogi, petju, kuhanju, kreiranju in šivanju,…

Pomembno je, da se ji prepustiš, jo spustiš skozi, da steče, te napolni in navdihne. Da te nagovori skozi tvoj notranji glas.

Če slediš notranjemu glasu, avtomatično nisi v rutini temveč si v kreaciji in v sedanjem trenutku. Na koncu dneva si zadovoljen s tem kar si ustvaril in z vsemi malimi zmagami. Te pa sčasoma pripeljejo do velikih.

Ko si v kreaciji se spremeni tudi tvoja energija, ki jo izžarevaš. Postaneš privlačen za podobno svobodne ljudi in počasi se začne poroces transformacije življenja, ki ga živiš. Odhaja vse kar te je omejevalo in s čimer nisi uglašeni in prihaja vse kar diha s teboj. Zadaj pa je zaupanje.

Če si v minulem mesecu zaznal klic potem se sedaj opogumi in sledi svoji kreativni sili.

Project Details