Zdravilska slika za december 19: KODE ŽIVLJENJA – CODES OF LIFE

//Zdravilska slika za december 19: KODE ŽIVLJENJA – CODES OF LIFE
Zdravilska slika za december 19: KODE ŽIVLJENJA – CODES OF LIFE2019-12-02T23:58:28+00:00

Project Description

Kode življenja so naši zapisi. Nosimo jih na notranjih ravneh telesa, prav tako pa jih najdemo povsod v naravi, kot tudi v celotnem stvarstvu.

Odpirajo nam vrata do skrivnosti, ki presegajo otipljivo resničnost. Z njihovo pomočjo se tudi sami odpiramo za mogočne energije, ki kličejo po globoki preobrazbi.

Kot kode delujejo tudi razni liki in simboli, ki se uprabljajo že od pradavnine, npr. liki svete geometrije, rune, keltski simboli, vilinski ključki. Takšno moč pa ima lahko tudi poročni prstan ali pa naš DNK zapis ali pa barve in slike.

Le te uporabljamo na različne načine: v prostoru, na nakitu, na obleki, v avtu, na vrtu,..

Lahko so usklajene s posameznimi čakrami in tako nam lahko pomagajo, da lažje uresničimo kar smo si zadali. Lahko nam pomagajo, da vidimo stvari bolj pozitivno, da v naša življenja prikličeno radost, ljubezen, mir, harmonijo, samozavest, moč za spremembe. Pomagajo nam preobraziti vse negativnosti.

Imajo moč, da povezujejo razne dimenzire, prostore , čase in protislovja.

Energija te slike vstopa globoko v nas in odklepa že dolgo tega pozabljena področja naše notranjosti, da se ozdravijo. Ponudi nam priložnost, da se soočimo z deli sebe, ki so bili potisnjeni globoko v podzavest. Svetloba se jih dotakne in steče proces preobrazbe. Začne se prebujati povezava z našim višjim jazom, rojeva se globoko razumevanje našega namena. Hkrati pa občutimo motranji mir in sočutje, zaupanje v intuicijo in pogum izraziti sebe.

Project Details