Domov2019-04-16T14:05:15+00:00

Pride trenutek, ko se vprašamo kje se nahajamo trenutno v življenju, kaj moramo še postoriti. Vprašanje se lahko tudi glasi, kaj je tisto, kar me ovira, zavira na moji poti, zakaj ne morem naprej iz te točke ali zakaj se mi nekaj neprestano dogaja. Intuitivno svetovanje nudi vpogled in višje razumevanje takšnih življenjskih situacij. Primerno je za vse, ki si postavljate takšna vprašanja in želite odstraniti kakšno tančico na poti k sebi.

Več informacij …

Meditacija je učinkovit način umiritve uma in telesa. Po njej se počutimo bolj sproščene in polne energije. To je dandanes še kako potrebno.

A meditacija je lahko mnogo več od tega. Laklo jo uporabimo kot tehniko, s katero zdravimo svoj notranji svet.

Več informacij …

Zdravilska slika nastane tako, da se preko intuicije povežem z energijo posameznika in z angelskim svetom, ter s pomočjo njihovega navdiha prenesem svojo vizijo na platno. Podobno nastaja tudi mesečna slika, le da se tu povežem z energijo obdobja ki prihaja. Nastajanje slike je svojevrsten ritual v katerem je zelo pomemben namen slike.

Več informacij …

Moje ime je Tatjana. Imam družino s tremi otroki. Po izobrazbi sem Univerzitetno diplomirana organizatorka. 20 let sem delala v proizvodnem podjetju. Sedaj pa sem se v celoti posvetila nadaljnjemu izobraževanju in delu na področju, ki me veseli. To je delo na področju svetovanja in izvajanja terapij z ljudmi, ki se prebujajo, ki so spoznali, da potrebujejo spremembo in pri tem potrebujejo pomoč.

Več informacij …

Prihajajoči dogodki

Naslov slike je JASNOST, le to pa dosežemo skozi očiščenje, učenje, duhovnost.

V prejšnjem mesecu smo mnogi občutili področja, ki potrebujejo čiščenje 🙂 in mogoče smo sprejeli odločitev za spremembo na področjih, ki niso v harmoniji z nami.

Jasnost izvira iz čiste povezave z našim višjim jazom. Takat preprosto vemo kaj je naša pot, naš naslednji korak ali pa kje postaviti meje. Na kratko, vemo kaj hočemo.

Nimamo pa vedno občutka jasnosti. Včasih se počutimo zmedene, utrujene, nemočne,.. To pomeni, da potrebujemo temeljito čiščenje. Zazrimo se vase, v svoje občutke, slutnje, prepričanja. Kaj nam naše telo, naša cela bit govori o nas. Očistimo negativne misli, očistimo telo strupov, poglejmo svoja čustva ali so potlačena.

Energija slike nam pomaga, da se energijsko odpremo za povezavo s svojim višjim jazom in posledično da sprejmemo sporočila, ki so nam namenjena in so za nas ta trenutek pomembna. Pomaga nam tudi, da svoje misli in telo očistimo. Čisto telo je boljši sprejemnik.

Poglejmo skozi meglice, ki nas obdajajo in odkrili bomo skrivnost. Ne zapirajmo se pred seboj, poslušajmo srce, življenje na zemlji je dar, izkoristimo ga 🙂

Več informacij…